Veilig betalen

Onze beveiligde verbinding

De website van l'Atout.nl is beveiligd door middel van SSL (Secure Socket Layer). U kunt de beveiliging in onze webshop herkennen aan de HTTPS boven in de zoekbalk van uw browser[bijv. Chrom] Ook Banken maken gebruik van deze beveiliging, bijvoorbeeld bij internetbankieren. Een SSL verbinding zorgt ervoor dat de gegevens die tussen onze shop en uw computer worden verstuurd versleuteld worden. Op die manier wordt misbruik door derden tegengegaan.

Hoe herkent u een veilige SSL site?

Een beveiligde verbinding is eenvoudig te herkennen:
Achter de adresbalk is een geel slotje zichtbaar. Dit betekent dat de SSL verbinding actief is. (let op, dit kan per browser verschillen) Een beveiligde verbinding is tevens te herkennen aan het adres dat begint nu met "https".

Via iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.